Bewust Zijn in Wording

Tijd voor verandering of keuzes in je loopbaan en heb je daar begeleiding bij nodig? Ik werk voor zowel particulieren als voor organisaties die willen investeren in persoonlijke ontwikkeling.

Je bent het gelukkigst in je werk wanneer je voldoende wordt uitgedaagd, als je kunt groeien en als je waardering krijgt voor je inspanningen. Wanneer dit niet (meer) zo is, kun je vastgelopen in je werk. Dan kan het goed zijn om hulp van een buitenstaander te vragen. Een loopbaanbegeleider of coach. Iemand die niet persoonlijk bij jouw situatie betrokken is.

Denk jij dat je zover bent om een stap te maken? Dan nodig ik je van harte uit voor een vrijblijvend intakegesprek! Maaike de Bruijn, loopbaanadviseur & coach

Loopbaanbegeleiding met keuze uit een intensief compleet traject, een Quick Scan voor je loopbaan- of coachvraag of deelname aan een inspirerende workshop.

Coaching & counseling met keuze uit een Quick Scan rondom je coachvraag of een kort of wat langer coachtraject.

Interventiemethodieken
Bewust Zijn in Wording is gespecialiseerd in het motiveren van mensen om in beweging te komen en inzichten te verschaffen waardoor zij weer verder kunnen.

Tarieven
Alle vormen van begeleiding zijn op de eerste plaats maatwerk. Na een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek, stel ik een offerte op. Bekijk voor meer informatie of als je de tarieven wilt weten de website of neem contact met me op per mail of telefoon.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *