SALE GESTART Annadress

Inmiddels zijn we begonnen met een groot gedeelte van de collectie met 40% kassakorting te verkopen. Dit betreft alles in het winkelgedeelte bij de zitbank en de kassa. Dus ook schoenen,tassen en jassen. OP = OP! We moeten weer plaats maken voor de nieuwe collectie die eind van deze maand, begin januari binnenkomt. We hebben extra veel leuke jurken ingekocht en nieuwe merken er bij. Het belooft een prachtig en kleurrijk voorjaar te worden bij AnneDress. We hanteren de maten XS tot en met XL, soms ook XXL.

SALE GESTART
De website van AnneDress is ook een webshop voor jurken. Wat in de winkel hangt en ook wat we niet in de winkel hebben is via de webshop te bestellen, zolang de voorraad strekt. Dus door winkel en webshop combinatie, bieden we een uitgebreider assortiment en niet alleen jurken!

REVIEWS
Wij vinden het altijd heel leuk om complimenten te krijgen van tevreden klanten, want daar doen we het tenslotte allemaal voor met elkaar! Ook als er klachten zijn vernemen we die uiteraard graag persoonlijk, om de kans te krijgen die te herstellen.

Kort geleden hebben we een ” kwaliteitsmeter” gezet op de website,dat is in feite een tevredenheidsmeter, zie reviews, om de klanten in de gelegenheid te stellen hun reacties openbaar te maken. Uw welgemeende reactie is zeer welkom, omdat u heel belangrijk bent voor ons!

OPENINGSTIJDEN
Deze maand zijn we van woensdag t/m vrijdag van 10-17.30 u geopend en zaterdags tot 17 uur. De webshop natuurlijk 24 uur. Mailen kan uiteraard ook altijd en wordt dagelijks door ons bijgehouden.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *